DE KRACHT ACHTER OVERWELDIGEND SUCCES IN E-COMMERCE

Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services

Vanuit zes enorme magazijnen in Waalwijk verzendt e-commercegigant Ingram Micro CLS bestellingen voor onder meer bol.com, de Bijenkorf, Livera, Tele2, ABN AMRO, JBC Mode en iBood. De volumes groeien jaarlijks aanzienlijk, en ook de verkooppieken worden steeds hoger, terwijl er van dalen nauwelijks meer sprake is. Om aan die explosieve vraag te kunnen voldoen, vult Ingram Micro CLS de ongeveer 300 vaste krachten in Nederland aan met een groeiend aantal uitzendkrachten. Liefst energieke mensen die de snelheid van het orderproces moeiteloos kunnen bijbenen en een (bij)baan voor langere tijd zoeken. Een match met YoungCapital lag dan ook voor de hand.

Ingram Micro CLS
‘Het is nog een hele uitdaging om voldoende goede mensen te vinden’

Omdat we steeds vaker met piekdrukte te maken kregen, moesten we op zoek naar extra parttimers om die variaties in volume goed te kunnen verwerken. Het bleek nog niet zo eenvoudig om voldoende geschikte mensen te vinden. Magazijnwerk moet je liggen; het is fysiek werk, waarin je veel loopt. Tegelijkertijd moet je constant scherp blijven, want iedere bestelling is even belangrijk en we streven ernaar dat elk pakket ons warehouse op tijd en in perfecte conditie verlaat. YoungCapital heeft goed begrepen wat we zoeken: mensen die van aanpakken weten en dingen snel oppikken. Inmiddels werken we met een pool van ruim tachtig uitzendkrachten van YoungCapital.

Marieke Westerik, Manager Flexwerk bij Solvus
Demi

MEDEWERKER:

Demi Langeraap, medewerker Retouren

LEEFTIJD:

23 jaar

ACHTERGROND:

Maatschappelijk Werk (bachelor)

GROTE KRACHT:

Houdt van aanpakken

“ Na mijn studie duurde het even voordat ik een baan vond. Ik wil gewoon aan de slag, de handen uit de mouwen! Bij Ingram Micro CLS kan ik mijn handen én mijn hersens bezighouden. De sfeer is heel gemoedelijk, maar er wordt wel hard gewerkt. Dat past goed bij mij. ”

Edwin

MEDEWERKER:

Edwin Verhoeven, orderpicker

LEEFTIJD:

23 jaar

ACHTERGROND:

MBO Detailhandel

GROTE KRACHT:

Niet moe te krijgen

“ Je moet altijd scherp blijven als je zoveel orders moet verwerken. Maar dat vind ik juist leuk. Het is geen zittend beroep, je loopt veel. Voor mij is dat geen probleem, ik ben wel wat gewend qua drukte. Mijn familie heeft een aspergekwekerij, waar we in het oogstseizoen flink moeten aanpoten. ”

Wilt u net als Ingram Micro CLS groeien met de talenten van YoungCapital?
Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

*
*
*