Wij nemen uw complete wervingsproces uit handen

Werving  

Wij zetten met gemak een grootschalige online wervingscampagne voor u op, schrijven vacatureteksten en genereren snel sollicitaties. Onze recruiters verzorgen de complete screening.  

Training  

Na de definitieve selectie van de kandidaten, testen en trainen wij via e-learning uw tijdelijke medewerkers zodat ze optimaal voorbereid zijn voor uw project.  

Planning en verloning 

Met slimme software nemen wij uw gehele personeelsplanning uit handen. Ook verzorgen wij de salarisverwerking, uitbetaling en eventuele nazorg.  

Case Bijenkorf: structurele inzet en probleemloos opschalen tijdens piekperiodes!

Gemotiveerde en ervaren medewerkers

Al sinds 2009 vertrouwt de Bijenkorf op YoungCapital voor ervaren, gemotiveerde en goed ingewerkte krachten. Niet voor niets krijgen de beste kandidaten met regelmaat een Bijenkorf-contract aangeboden.

Structurele planningen

Voor alle filialen heeft de Bijenkorf een lijst met beschikbare kandidaten die op elk gewenst moment ingezet kunnen worden. De Bijenkorf vraagt elke dag wel kandidaten van YoungCapital om hulp. Alle kandidaten worden zowel parttime als fulltime ingezet.

Structurele planningen bij Bijenkorf

Grootschalige werving voor events en piekperiodes

De Bijenkorf staat onder andere bekend om haar Drie Dwaze Dagen, tot en met 2015 één van de grootste jaarlijkse verkoopacties in Europa. Om de enorme drukte tijdens deze dagen aan te kunnen, vroeg de Bijenkorf hulp aan YoungCapital: ze hadden ruim 1.200 klantgerichte medewerkers nodig om het event tot een succes te maken.

Grootschalige werving voor events en piekperiodes

Ervaren ‘inhouse’ projectteams

YoungCapital werkt voor de Bijenkorf met ervaren inhouse projectteams op landelijk en lokaal niveau. Ons landelijke team werft, selecteert en traint de kandidaten. De betalingen en facturatie worden ook centraal geregeld. Onze lokale teams begeleiden de kandidaten op de winkelvloer. Het resultaat is gemotiveerde en goed ingewerkte krachten, die direct inzetbaar zijn voor diensten in sales, kassa, merchandise, logistiek, horeca en customer service.

Afbeelding ervaren 'inhouse' projectteams

Deze bedrijven kiezen ook voor YoungCapital

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh

Neem contact met mij op voor een afspraak

Heeft u een uitdaging op personeelsgebied?
Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om met u mee te denken. U gaat energie van ons krijgen!

*
*
*
*