REVOLUTIONAIR TECHNOLOGIEBEDRIJF ZOEKT
3D-FREAKS

SHAPEWAYS

Van alle nieuwe technologieën die momenteel de wereld veroveren, is 3D-printing misschien wel het meest revolutionair. Welk object kun je niet produceren met een 3D-printer? Het van oorsprong Nederlandse Shapeways staat in de frontlinie van deze industriële revolutie. Met een hoofdkwartier in New York en vestigingen in Eindhoven, New York en Seattle, printen en leveren ze maandelijks meer dan 120.000 objecten aan klanten in 140 landen. Minstens zo belangrijk is de online community van Shapeways, waar 650.000 consumenten en designers hun 3D-ontwerpen verhandelen via ruim 30.000 webshops. Om deze groei vast te houden, is Shapeways voortdurend op zoek naar slimmeriken die denken in 3D.

Shapeways
‘Snel opschakelen met creatieve probleemoplossers’

Onze business groeit niet alleen snel, maar ook in een onvoorspelbaar tempo. Daardoor moeten we snel kunnen opschakelen met extra mensen. Die mensen moeten flexibel inzetbaar zijn en passen in onze bedrijfscultuur. We zoeken mensen met een passie voor 3D-technologie, die zelfstandig kunnen werken, creatief zijn en originele oplossingen kunnen bedenken. YoungCapital heeft veel studenten met een technische achtergrond die perfect in dat plaatje passen. Tijdens hun studie werken zij bij ons op de productieafdeling, maar na hun afstuderen kunnen wij ze vaak op andere afdelingen goed gebruiken. Voor ons de perfecte manier om jong technisch talent te laten kennismaken met ons bedrijf. Zo behouden wij de mankracht om te blijven groeien.

Jules Witte, Manager of Manufacturing bij Shapeways
Lennert

MEDEWERKER:

Lennert Hupkes, 3D Printing Engineer

LEEFTIJD:

23 jaar

ACHTERGROND:

Architectuur MA

GROTE KRACHT:

Leeft en ademt 3D-technologie

“ Ik zorg ervoor dat geprinte modellen in perfecte staat naar de klant verscheept worden. Erg inspirerend wat je allemaal voorbij ziet komen! Ook de sfeer bij Shapeways is top. Na afloop van mijn eerste werkdag stond ik al te tafelvoetballen met degene die me had aangenomen. Dat zegt wel wat. ”

Hanneke

MEDEWERKER:

Hanneke Dekkers, 3D Printing Engineer

LEEFTIJD:

23 jaar

ACHTERGROND:

Bouwkunde, Building Physics & Services

GROTE KRACHT:

Barst van de positieve energie

“ Het leuke van werken bij Shapeways is de geweldige energie in het team. Ook is er veel ruimte voor eigen initiatief. Als je een goed idee hebt – bijvoorbeeld een slimmere manier om modellen schoon te maken als ze uit de printer komen –, krijg je hier ook de mogelijkheid om dat uit te werken. ”

Wilt u net als Shapeways groeien met de talenten van YoungCapital?
Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

*
*
*