Succesvolle werving begint bij de vacature

Krijgt u niet de reacties die u voor ogen had met uw vacaturetekst? Onze copywriters helpen u graag. Zij weten precies wat erin moet, hoe je ‘m pakkend maakt en hoe je de jongerendoelgroep aanspreekt. Probeer nu gratis onze vacaturefix en profiteer van de volgende voordelen:

  • Gratis en vrijblijvend een vacaturetekst op maat;
  • Een tekst die geen vragen meer oproept;
  • Laagdrempelige vacaturetekst, vrij van jargon en blabla;
  • SEO-tekst, dus optimaal vindbaar in Google;
  • Vandaag contact gehad? Volgende werkdag klaar!
Fix mijn vacature!

Wij spreken de taal van jongeren

“Wil jij jouw hands-on-mentaliteit inzetten bij een dynamische organisatie?” Nee, nee, nee! Met dit soort vage bedrijfstermen kan een kandidaat helemaal niets. Onze copywriters spreken dezelfde taal als het jonge talent dat u zoekt. Geen holle frasen of dikdoenerij, ze schrijven waar het op staat en schetsen een duidelijk beeld van de functie. Zo weet de kandidaat precies wat-ie kan verwachten.

Wij stellen de juiste vragen

Ons team van ervaren vacaturefixers helpt u razendsnel aan een geoptimaliseerde vacaturetekst. We bellen u wanneer het u uitkomt en stellen telefonisch de juiste vragen. Zo weten wij direct welk profiel u precies zoekt. En wat u de kandidaat te bieden heeft. Daarmee trekken we samen het beste talent over de streep.

Kleinere bedrijven helpen groeien

Groei is voor YoungCapital de enige constante. Al jaren groeien we harder dan de markt, en het eind is nog lang niet in zicht. Maar ook wij zijn klein begonnen. En we weten wat het is om weinig budget en weinig tijd te hebben. Now it’s time to pay it forward. Klein bedrijf? Weinig tijd? Wij helpen u graag groeien.

Vul dit formulier in en laat uw vacature fixen!