Probeer nu gratis onze vacaturefix

Succesvolle werving begint bij de vacature

Krijg je niet de reacties die je voor ogen had met je vacaturetekst? Onze copywriters helpen je graag. Zij weten precies wat erin moet, hoe je ‘m pakkend maakt en hoe je de jongerendoelgroep aanspreekt

Probeer nu gratis onze vacaturefix en profiteer van de volgende voordelen:

  • Gratis en vrijblijvend een vacaturetekst op maat;
  • Een tekst die geen vragen meer oproept;
  • Laagdrempelige vacaturetekst, vrij van jargon en blabla;
  • SEO-tekst, dus optimaal vindbaar in Google;
  • Vandaag contact gehad? Volgende werkdag klaar!

Het belang van een goede vacaturetekst

Wij spreken de taal van jongeren

“Wil jij jouw hands-on-mentaliteit inzetten bij een dynamische organisatie?” Nee, nee, nee! Met dit soort vage bedrijfstermen kan een kandidaat helemaal niets. Onze copywriters spreken dezelfde taal als het jonge talent dat je zoekt. Geen holle frasen of dikdoenerij, ze schrijven waar het op staat en schetsen een duidelijk beeld van de functie. Zo weet de kandidaat precies wat-ie kan verwachten.

Wij stellen de juiste vragen

Ons team van ervaren vacaturefixers helpt je razendsnel aan een geoptimaliseerde vacaturetekst. We bellen je wanneer het jou uitkomt en stellen telefonisch de juiste vragen. Zo weten wij direct welk profiel je precies zoekt. En wat je de kandidaat te bieden hebt. Daarmee trekken we samen het beste talent over de streep.

Kleinere bedrijven helpen groeien

Groei is voor YoungCapital de enige constante. Al jaren groeien we harder dan de markt, en het eind is nog lang niet in zicht. Maar ook wij zijn klein begonnen. En we weten wat het is om weinig budget en weinig tijd te hebben. Now it’s time to pay it forward. Klein bedrijf? Weinig tijd? Wij helpen je graag groeien.

Vul dit formulier in en laat jouw vacature fixen!