CONTINUE BEHOEFTE AAN ONLINE-TALENT

VERGELIJK.NL

Wie laat zich tegenwoordig niet adviseren door online reviews, bij de aanschaf van… wat dan ook? Precies. Daarom is Vergelijk.nl al sinds 1999 een succes. Consumenten kunnen op de website ruim 4 miljoen producten met elkaar vergelijken en de adviezen lezen van duizenden andere mensen. Het bedrijf is marktleider in Nederland en beheert ook vergelijkingssites in België, Frankrijk en Finland. Om te kunnen groeien en de online toppositie te behouden, moet Vergelijk.nl haar websites en diensten steeds blijven verbeteren en ontwikkelen. En dat betekent dus ook dat er doorlopend vraag is naar slimme, servicegerichte mensen met verstand van programmeren, online marketing, SEO, SEA en social media.

Vergelijk.nl
‘Bij YoungCapital schakelen ze met de snelheid die wij nodig hebben’

Het internet staat nooit stil. Wij kunnen alleen succesvol blijven door steeds te vernieuwen. Daar hoort bij dat je regelmatig nieuwe ideeën uitprobeert. Bijvoorbeeld onze Blijmakers, medewerkers die speciaal zijn aangesteld en getraind om klanten zo goed mogelijk te helpen via telefoon en social media. Die vormen inmiddels een permanent onderdeel van onze dienstverlening. Om die continue ontwikkeling vorm te geven, hebben we regelmatig nieuwe mensen nodig met gevoel voor online en e-commerce. Bij YoungCapital snappen ze wat wij zoeken en schakelen ze met de snelheid die wij nodig hebben. Zowel voor vaste functies als tijdelijke projecten. Zo hebben ze ervoor gezorgd dat we van duizend naar drieduizend productcategorieën zijn gegaan en dat we er in drie maanden zeshonderd webwinkels bij kregen.

Ben Kerkhof, Algemeen Directeur Vergelijk.nl
Kim

MEDEWERKER:

Kim Wissink, SEA Specialist

LEEFTIJD:

25 jaar

ACHTERGROND:

Communicatiewetenschappen (Marketing)

GROTE KRACHT:

Onvermoeibare analytica

“ Mijn werk als SEA Specialist is hectisch, maar ontzettend leuk. Ik heb duizenden advertenties onder mijn beheer die ik iedere dag maximaal laat presteren, door voortdurend te analyseren en optimaliseren. ”

Sjoerd

MEDEWERKER:

Sjoerd van den Akker, Blijmaker

LEEFTIJD:

22 jaar

ACHTERGROND:

HBO Facility Management

GROTE KRACHT:

Behulpzaamheid

“ Als Blijmaker heb ik letterlijk de taak om onze klanten een ‘wow’-gevoel te geven. Ik voel me helemaal thuis in die rol. Mijn studie Facility Management draaide in wezen om hetzelfde: je verdiepen in iemands behoeften en met oplossingen komen waar mensen blij van worden. ”

Wilt u net als Vergelijk.nl groeien met de talenten van YoungCapital?
Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

*
*
*