Vacatures in de chemie

Er zijn 39 chemie vacatures gevonden.

Ben je op zoek naar vacatures in de chemie? Check dan onderstaande lijst eens, vol met allerlei leuke vacatures in de chemie. In deze sector kom je te werken met verschillende soorten stoffen, en draag je bij aan de ontwikkeling van deze stoffen. Zo kun je bijvoorbeeld bij een laboratorium aan de slag, maar ook bij een onderzoeksinstelling, energieleverancier, medische instelling of bij een bedrijf dat levensmiddelen produceert of onderzoekt. Iets voor jou? Scrol dan direct naar beneden en ontdek welke toffe chemische vacatures er voor jou beschikbaar zijn. Wie weet kun je binnen de kortste keren al aan de slag.

Werken in de chemie

Met een baan in de chemie kun je allerlei verschillende kanten op. Zo staan er vacatures voor (klinisch) chemisch analist open, maar vind je ook vacatures in de chemische technologie. Ben jij juist geknipt om in de (an)organische chemie aan het werk te gaan? Of als chemisch laborant? De keuze is volledig aan jou. In diverse branches worden er geregeld chemici gevraagd, dus de kans is groot dat je interessante vacatures tegenkomt. Weet je al precies naar welke chemie vacature je op zoek bent? Gebruik dan het filtermenu links op de pagina en geef je voorkeuren door. Alleen de vacatures in de chemie die écht bij je passen worden nu getoond.

Chemie vacature gevonden? Solliciteer direct

Heb je een interessante vacature in de chemie op het oog? Laat deze kans dan niet lopen en solliciteer vandaag nog. Hoe eerder de werkgever weet van jouw enthousiasme over de functie, hoe beter. Klik op ‘solliciteer’ en lever je cv, motivatiebrief en enkele persoonsgegevens in. Na het verzenden ontvang je doorgaans binnen enkele werkdagen al een reactie. Wil je ondertussen graag op de hoogte blijven van nieuwe chemische vacatures? Meld je aan voor het e-mail alert en je ontvangt de nieuwste vacatures direct via de mail.

Meer informatie

Welke banen heb je in de chemie?

Wanneer je gaat werken in de chemie houd je je bezig met verschillende soorten stoffen, en processen waarbij nieuwe stoffen zich ontwikkelen. De vacatures in de chemie zijn er in diverse richtingen. Zo kom je vacatures in de analytische chemie tegen (zoals die voor klinisch chemisch analist), maar zijn er ook vacatures in de (an)organische chemie te vinden. Zoek je een baan in de chemische technologie? Of vacatures voor docent scheikunde? Ook dan zit je goed, wanneer je op zoek gaat naar vacatures in de chemie.

In welk dienstverband kun je werken in de chemie?

Wanneer je gaat werken in de chemische sector, kun je in diverse dienstverbanden aan de slag. Er zijn veel fulltime, maar ook parttime chemie vacatures te vinden, afhankelijk van de specifieke functie. Wil je als scholier of student alvast werkervaring opdoen in de chemische sector? Ook dat is in veel gevallen mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld het weekendwerk en vakantiewerk in de chemie eens. En check bovendien de mogelijkheden voor een bijbaan in de chemie voor jou als student. Laboratoriums, bedrijven die voedingsmiddelen produceren en uiteenlopende chemiebedrijven zijn regelmatig op zoek naar studenten.

Waar kun je werken in de chemie?

Uiteenlopende bedrijven en organisaties hebben regelmatig vacatures in de chemie openstaan. Denk aan universiteiten en andere onderzoeksinstituten, waterschappen, laboratoriums, bedrijven in de levensmiddelenindustrie, geneesmiddelenfabrikanten en energiebedrijven. Heb je affiniteit met lesgeven? De vacatures in de chemie staan ook bij verschillende onderwijsinstituten open.

Waarom zou je werken in de chemie?

Met een baan in de chemie kun je in allerlei leuke branches terechtkomen. Zo vind je veel chemie vacatures in de richting van duurzaamheid en innovatie. Door te werken in de chemie draag je dan ook vaak bij aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken en ontwikkelingen. Denk aan onderzoek naar ziektes en het ontwikkelen van duurzame producten. Nog een voordeel? Het gemiddelde salaris in de chemie is vrij hoog vergeleken met veel andere sectoren.

Customer Support medewerker bij medisch bedrijf in Hoofddorp!

Chille bijbaan: 's ochtends apotheekmedewerker in Rotterdam

Parttime logistiek medewerker bij Brocacef in Maarssen

Fulltime shipping coördinator bij MSD in Oss

Orderpicker gezocht voor Brocacef in Maarssen

Logistiek medewerker gezocht bij Brocacef in Maarssen

Scoor een van de toffe machineoperator jobs

Fulltime senior microbioloog bij MSD in Oss!

Tijdelijk productiemedewerker bij MSD in Boxmeer

Fulltime Quality Assurance laborant bij MSD in Boxmeer

Fulltime warehouse operator bij MSD in Boxmeer

Fulltime operator productie gezocht bij MSD in Boxmeer

Fulltime machine operator bij MSD in Boxmeer

Fulltime Quality Control chemie bij MSD in Boxmeer

QC Specialist gezocht bij MSD Boxmeer

Zet je in als biotechnicus bij MSD Boxmeer!

Vaste baan:Labmedewerker bij biofarma leverancier in Boxmeer

Inpakmedewerker bij MSD Boxmeer gezocht

Fulltime kwaliteitscontroleur biologie MSD in Boxmeer

Word parttime laborant bij dé kaasmaker in Westbeemster

Start als callcenter medewerker bij het coronavaccinatie afsprakennummer

Fulltime mediaproductie bij MSD in Boxmeer

Start als fulltime logistiek medewerker in Oudkarspel

Word laboratoriummedewerker bij FrieslandCampina in Leeuwarden

Fulltime inpakmedewerker bij Organon in Oss

Werken als procesoperator bij Organon in Oss

Ga werken als laborant in de farmaceutische industrie

Start met een toffe baan als kwaliteitsmedewerker

Ga aan de slag bij een waardevolle baan als chemisch analist

Bijdragen aan de geneesmiddelenindustrie? Ga werken bij MSD