Chemische vacatures

Er zijn 13 chemische vacatures gevonden.

Ben je op zoek naar chemische vacatures? Check dan onderstaande lijst eens, vol met allerlei leuke vacatures in de chemie. In deze sector kom je te werken met verschillende soorten stoffen, en draag je bij aan de ontwikkeling van deze stoffen. Zo kun je bijvoorbeeld bij een laboratorium aan de slag, maar ook bij een onderzoeksinstelling, energieleverancier, medische instelling of bij een bedrijf dat levensmiddelen produceert of onderzoekt. Iets voor jou? Scrol dan direct naar beneden en ontdek welke toffe chemische vacatures er voor jou beschikbaar zijn. Wie weet kun je binnen de kortste keren al aan de slag.

Werken in de chemie

Met een baan in de chemie kun je allerlei verschillende kanten op. Zo staan er vacatures voor (klinisch) chemisch analist open, maar vind je ook vacatures in de chemische technologie. Ben jij juist geknipt om in de (an)organische chemie aan het werk te gaan? Of als chemisch laborant? De keuze is volledig aan jou. In diverse branches worden er geregeld chemici gevraagd, dus de kans is groot dat je interessante vacatures tegenkomt. Weet je al precies naar welke chemische vacature je op zoek bent? Gebruik dan het filtermenu links op de pagina en geef je voorkeuren door. Alleen de vacatures in de chemie die écht bij je passen worden nu getoond.

Chemische vacature gevonden? Solliciteer direct

Heb je een interessante chemische vacature op het oog? Laat deze kans dan niet lopen en solliciteer vandaag nog. Hoe eerder de werkgever weet van jouw enthousiasme over de functie, hoe beter. Klik op ‘solliciteer’ en lever je cv, motivatiebrief en enkele persoonsgegevens in. Na het verzenden ontvang je doorgaans binnen enkele werkdagen al een reactie. Wil je ondertussen graag op de hoogte blijven van nieuwe chemische vacatures? Meld je aan voor het e-mail alert en je ontvangt de nieuwste vacatures direct via de mail.

Meer informatie

Welke banen heb je in de chemie?

Wanneer je gaat werken in de chemie houd je je bezig met verschillende soorten stoffen, en processen waarbij nieuwe stoffen zich ontwikkelen. De vacatures in de chemie zijn er in diverse richtingen. Zo kom je vacatures in de analytische chemie tegen (zoals die voor klinisch chemisch analist), maar zijn er ook vacatures in de (an)organische chemie te vinden. Zoek je een baan in de chemische technologie? Of vacatures voor docent scheikunde? Ook dan zit je goed, wanneer je op zoek gaat naar chemische vacatures.

In welk dienstverband kun je werken in de chemie?

Wanneer je gaat werken in de chemische sector, kun je in diverse dienstverbanden aan de slag. Er zijn veel fulltime, maar ook parttime chemische vacatures te vinden, afhankelijk van de specifieke functie. Wil je als scholier of student alvast werkervaring opdoen in de chemische sector? Ook dat is in veel gevallen mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld het weekendwerk en vakantiewerk in de chemie eens. En check bovendien de mogelijkheden voor een bijbaan in de chemie voor jou als student. Laboratoriums, bedrijven die voedingsmiddelen produceren en uiteenlopende chemiebedrijven zijn regelmatig op zoek naar studenten.

Waar kun je werken in de chemie?

Uiteenlopende bedrijven en organisaties hebben regelmatig chemische vacatures openstaan. Denk aan universiteiten en andere onderzoeksinstituten, waterschappen, laboratoriums, bedrijven in de levensmiddelenindustrie, geneesmiddelenfabrikanten en energiebedrijven. Heb je affiniteit met lesgeven? De vacatures in de chemie staan ook bij verschillende onderwijsinstituten open.

Waarom zou je werken in de chemie?

Met een baan in de chemie kun je in allerlei leuke branches terechtkomen. Zo vind je veel chemische vacatures in de richting van duurzaamheid en innovatie. Door te werken in de chemie draag je dan ook vaak bij aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken en ontwikkelingen. Denk aan onderzoek naar ziektes en het ontwikkelen van duurzame producten. Nog een voordeel? Het gemiddelde salaris in de chemie is vrij hoog vergeleken met veel andere sectoren.

Laboratorium medewerker, productie dierlijk vaccins, De Bilt

Parttime (student) verpleegkundige onderzoek in Groningen

Biotechnologie bij Organon in Oss

Werk als laborant assistent bij een laboratorium in Haarlem

Ervaren operator gezocht bij Organon in Oss!

Analist met pipetteer ervaring bij laboratorium in Schiphol en Haarlem

Recruiter Pharma gezocht voor YoungCapital Eindhoven

Tijdelijk productiemedewerker bij MSD in Boxmeer

Word Fulltime operator bij MSD Oss

Schoonheidsspecialiste - ontharingsspecialist - Wax Angel. Ben jij spontaan, representatief, serieus en enthousiast? in Laren

Schoonheidsspecialist - ontharingsspecialist - Wax Angel in Utrecht

Schoonheidsspecialiste in Amsterdam

Test websites en apps vanuit huis (bijbaan / parttime) in Rotterdam