Ervaringen van kandidaten in het buitenland

Je buitenlandervaring begint bij leuke verhalen

Ben jij van plan de stap te wagen en je koffers te pakken om te vertrekken richting het buitenland? Nice, want je gaat een hele toffe tijd tegemoet. Maar zo’n stap zetten is niet niks, dus logisch als je voor vertrek nog het een en ander wilt weten over de verschillende landen waar YoungCapital vacatures voor aanbiedt. Je buitenlandervaring begint bij leuke verhalen! Dus wij hebben de leukste ervaringen van onze kandidaten in het buitenland verzameld en die kun je op deze pagina lezen. Misschien neemt dit je twijfel weg om te gaan of maakt het je keuze voor een land of bedrijf makkelijker.

Waar ga jij naartoe?
Onderstaande kandidaten gingen jou voor. Lees hier hun ervaringen

ReviewGiovanni

Giovanni, Eneco CC, Bulgarije
"Mijn naam is Giovanni Braem, ik ben 35 jaar en ik werk op het project Eneco CC te Bulgarije. Ik woon al 8 maanden in Bulgarije samen met mijn vriendin en dochtertje van bijna 2 jaar. Ik ben al goed ingeburgerd. Mijn vriendin is Bulgaars en ik kom hier al 5 jaar. "

Het verhaal van Giovanni

"Zelf ben ik nu bijna 7 maanden werkzaam op het project Eneco CC. Ondertussen ben ik gepromoveerd tot senior agent / floorwalker. Dit is heel aangenaam om te doen aangezien ik nog altijd klanten aan de lijn kan helpen maar ook ondersteuning kan bieden aan mijn mede teamgenoten. Vaak krijg ik ook de mogelijkheid om de werkzaamheden van een peter uit te voeren. Dit houdt in dat ik de nieuwe champions uit de facturatie training kan ondersteunen bij hun alle eerste calls.


Dit alles maakt mijn werk uitdagend en afwisselend. Geen enkele dag is dus hetzelfde!

Het project Eneco CC is zeer interessant, boeiend en afwisselend. Elke call is anders en je moet inspelen op verschillende situaties. Je bent geen robot die dagelijks hetzelfde moet herhalen. De klanten die ik aan de lijn krijg zijn ook verschillend dus het is zeker geen saaie job. De mogelijkheid om door te groeien was voor mij ook stimulerend om voor dit project te kiezen. Ik ben het beste bewijs dat dit ook mogelijk is op het project. Ik hoop op een lange samenwerking."

Bulgarije

Anais, Euroccor, Bulgarije

"Leven in Sofia is een van de beste keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven.

De relocatie ging heel vlot en snel. Euroccor zorgde ervoor dat alles van A tot Z geregeld werd. Na 5 jaar hier te zijn heb ik nog geen enkel moment spijt gehad van deze keuze. De jovialiteit van de mensen hier zorgt ervoor dat je je snel thuis gaat voelen. Eenmaal aangekomen werd onmiddellijk gekeken naar een accommodatie. Toen ik mijn contract ging tekenen, kreeg ik meteen een rondleiding. Op de eerste werkdag stond er onmiddellijk een contactpersoon voor me klaar."

Esther, Euroccor, Bulgarije
"In september was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en avontuur en besloot te solliciteren bij Euroccor in Bulgarije. In oktober kon ik direct aan de slag en nu woon ik hier alweer 2 maanden.

Bulgarije

Het verhaal van Esther

"Het bedrijf helpt je bij alles wat nodig is om hier aan de slag te gaan. Zo regelen zij dat je een Bulgaarse bankrekening en social security nummer krijgt, betalen ze jouw eerste dagen hier voor je hotel en wordt je geholpen bij het zoeken naar een geschikte woning.

Bulgarije?! Wat is daar te doen dan? Lijkt je dat niet eng in een vreemd land met een taal die je niet begrijpt?

Allereerst is Sofia een super mooie, moderne stad met een rijke historie en cultuur en de meeste mensen spreken hier gewoon Engels. Er zijn ook facebookgroepen voor Nederlanders in Bulgarije waar je mensen kunt leren kennen, naast natuurlijk je collega's waar het ook erg gezellig mee kan zijn. Ik kwam hier alleen aan en heb inmiddels al een redelijk sociaal netwerk opgebouwd!

Dus, lijkt het je leuk om werk-, en levenservaring op te doen binnen een leuk internationaal team? Kom dan werken bij Euroccor in Sofia, Bulgarije!"

Meer weten?