Trainer vacatures

Er zijn 14 trainer vacatures gevonden.

Deel jij graag jouw kennis en skills met anderen? Dan zijn de trainer vacatures op deze pagina jou op het lijf geschreven. Scrol op de gemak door het aanbod en laat je verrassen door de trainer vacatures. Of gebruik de filters om direct af te gaan op een baan die bij je past.

Alle trainer vacatures op een rijtje

Met de trainer vacatures op deze pagina kun je alle kanten op. Wie je precies gaat trainen en waarin, verschilt per baan. Je kunt als trainer bij diverse bedrijven in allerlei sectoren aan het werk. Heb jij een specifieke baan in gedachten? Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de filters links en de zoekbalk bovenaan de pagina. Zo zoek je bijvoorbeeld op opleidingsniveau of dienstverband, en kun je zelf aangeven hoeveel uren je per week werkt. Specifieke voorkeuren? Vul een aantal zoektermen in in de zoekbalk bovenaan, dan komen alleen de voor jou relevante trainer vacatures naar boven.

Solliciteren is zo gepiept

Het jij iets gespot tussen de trainer vacatures dat je aanspreekt? Waar wacht je nog op? Neem een proactieve houding aan en solliciteer. Maak een YoungCapital account aan, want daarmee solliciteer je gemakkelijk op meerdere trainer vacatures. Voeg een recent cv toe met daarop al jouw opleidingen en relevante werkervaring. Alles opgestuurd? Houd je telefoon en e-mail in de gaten, want je kunt binnen no-time al een reactie verwachten.

Meer informatie

Welke banen zijn er tussen de trainer vacatures?

Het zal je niet verbazen, maar tussen de trainer vacatures op deze pagina zijn er voornamelijk banen als trainer te vinden. Toch kun je in deze sector ook aan het werk als bijvoorbeeld coach, begeleider of zelfs docent.

In welk dienstverband kun je werken als trainer?

De trainer vacatures zijn er in alle soorten en maten. Zo kun je gaan voor een bijbaan, maar ook voor een parttime of fulltime functie.

Waar kun je werken met de trainer vacatures?

Met de trainer vacatures op deze pagina kun je bij diverse werkgevers aan het werk. Zo kun je bijvoorbeeld bij een bedrijf aan het werk dat gespecialiseerd is in coachen, maar kun je ook bij een commercieel bedrijf aan de slag als trainer van het personeel. Of heel iets anders, natuurlijk.

Waarom zou je werken als trainer?

Als trainer kun je echt een verschil maken voor mensen. Het is een enorm sociaal beroep waarbij je in contact komt met allerlei verschillende personen. Vind je het leuk om jouw kennis te delen met anderen? Dan is een baan als trainer iets voor jou.

Per direct parttime bijlesdocent Engels in Amsterdam

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Werken als Fulltime Coach in de logistiek in Son en Breugel

Vanuit je hart altijd al les willen geven? Word leraar in het speciaal onderwijs in Rotterdam

Ga aan de slag als bijles docent in Tilburg in Den Bosch

Ga aan de slag als bijles docent in Den Bosch

Trainingsadviseur bij een trainingsbureau in Leusden

Fulltime AX Trainer in Roermond

Start in september met betaald traineeship tot leraar in Amsterdam

Interne Trainer bij YoungCapital in Hoofddorp

Begin als Vrijwilliger, Locatie: door heel Nederland

Start per september met betaald werken-leren-traject tot leraar in Rotterdam

Volg een betaalde opleiding tot IT-docent regio Amsterdam

Direct aan de slag in het onderwijs? Word vakkracht of hybride docent

Omscholen tot docent verpleegkunde in het mbo in Amsterdam