Animatiewerk in het buitenland

Er zijn 2 animatiewerk vacatures gevonden

Vacatures voor animatiewerk in het buitenland

Ben jij een geboren entertainer en houd je van reizen? Combineer jouw twee passies en ga animatiewerk in het buitenland doen. Zo leer je een land op een hele andere manier kennen, ontmoet je mensen van verschillende achtergronden én verdien je een leuk zakcentje. Win-win-win, toch? Samen met jouw animatieteam zul je allerlei activiteiten bedenken, voorbereiden, promoten en uitvoeren. Je gaat dus werken aan verschillende skills, die je daarna mooi op je cv kunt zetten. Enthousiast? Op deze pagina vind je alle vacatures voor animatiewerk in het buitenland die op dit moment openstaan. Bekijk ze en solliciteer op jouw favoriet.

Waar ga jij animatiewerk doen?

Via YoungCapital wordt animatiewerk doen in het buitenland werkelijkheid. Waar je dit doet? Dat mag jij helemaal zelf kiezen. Wil je bijvoorbeeld animatiewerk in Spanje doen, ga je liever naar Griekenland of is animatiewerk in Frankrijk meer jouw ding? Het kan allemaal. Heb jij een land gekozen? Dan mag je ook nog eens zelf beslissen waar je in een animatieteam wilt werken, want dit kan je op verschillende plekken doen. Ga bijvoorbeeld voor animatiewerk in het buitenland bij een hotel. Of kies voor animatiewerk op een camping of in een vakantiepark. Bekijk ons aanbod aan vacatures om te zien wat we op dit moment voor je in de aanbieding hebben.

Vind de juiste animatiewerk vacatures voor jou

Je weet het zeker: animatiewerk in het buitenland doen is jouw volgende avontuur. Maar nu moet je wel die ene baan vinden die bij jou past. Daar helpen we jou een handje bij. In het filtermenu kun je aangeven waar jouw baan aan moet voldoen. Wil je bijvoorbeeld een Engelstalig baantje? Of zoek je vakantiewerk in een animatieteam? Dat en meer kun je aanvinken. Hierna hoef je alleen nog te klikken op ‘filters toepassen’ en dan tonen we alleen de relevante vacatures voor animatiewerk voor jou. Je kunt de vacatures ook nog eens sorteren op plaatsingsdatum. Zo wordt animatiewerk in het buitenland vinden wel heel makkelijk, hè?


Veelgestelde vragen

  • Wat is animatiewerk?

    Een animatiemedewerker zorgt voor dagelijkse entertainment bij een recreatiebedrijf. Het animatieteam zorgt voor diverse activiteiten, van sportactiviteiten tot creatieve activiteiten. Zo vervelen gasten zich nooit.

  • Hoe oud moet je zijn om animatiewerk in het buitenland te doen?

    Meestal kun je animatiewerk in het buitenland doen als je 17 jaar of ouder bent. Maar op sommige plekken kun je animatiewerk doen als je 16 jaar bent. Lees de vacatures daarom goed door.