Vrijwilligerswerk in het buitenland

Er zijn 1 vrijwilligerswerk vacatures gevonden

Vacatures voor vrijwilligerswerk in het buitenland

Heb je altijd al willen werken in het buitenland, maar lijkt het jou nog het leukst om vrijwilligerswerk in het buitenland te doen? Dan zit je goed op deze pagina. Want anderen helpen is leuk, maar anderen helpen en tegelijkertijd een ander land ontdekken is pas echt een onvergetelijke ervaring. YoungCapital biedt verschillende soorten vacatures voor vrijwilligerswerk in het buitenland. Zo kun je met kinderen werken of een buurt een opfrisser geven. Ben jij een echte dierengek? Dan is vrijwilligerswerk met dieren in het buitenland waarschijnlijk iets voor jou. Je kunt ook vrijwilligerswerk doen in de richting waarin je carrière wilt maken. Wil je bijvoorbeeld vertaler worden? Ga dan aan de slag als vrijwillige vertaler. Soms krijg je zelfs betaald of een onkostenvergoeding voor je werk. Het is ook mogelijk dat je gratis onderdak krijgt of bij een gastgezin inwoont. Dat is pas echt de local experience.

Betrouwbaar vrijwilligerswerk in het buitenland

De keuze voor vrijwilligerswerk in het buitenland maak je niet al te snel. We begrijpen dat je een goed onderbouwde keuze wilt maken en niet zomaar de eerste de beste optie kiest. Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat het betrouwbaar is en je altijd in een veilige omgeving terechtkomt. Daar komt YoungCapital in beeld, want wij laten jou natuurlijk niet aan je lot over. Al het vrijwilligerswerk in het buitenland dat wij aanbieden is betrouwbaar. De organisaties waar wij mee werken zijn gescreend; wij gaan niet in zee met organisaties als we twijfels hebben. Wat ook handig is? Ons team begeleidt jou tijdens het sollicitatieproces en ook daarna blijven we bereikbaar. Je hebt dus altijd een Nederlands contactpersoon, ook terwijl je vrijwilligerswerk in het buitenland doet. Hulp nodig? Geef ons een belletje, we zijn er altijd voor advies.

Vrijwilligerswerk in het buitenland tijdens je tussenjaar

Heb jij binnenkort een tussenjaar en heb je nog geen idee wat je wilt gaan doen? Of wil je wonen in het buitenland, maar ook werkervaring opdoen én iets goeds doen voor je medemens? Dan is vrijwilligerswerk in het buitenland tijdens jouw tussenjaar een geweldige keuze. Je gaat dan niet alleen wonen in een ander land, maar beleeft het land ook echt op een heel andere manier. Je begeeft je tussen de locals en juist daardoor leer je alle ins and outs over het land. Vaak krijg je ook nog eens de mogelijkheid om allerlei cursusjes te volgen; je krijgt dus met name betaald in kennis en ervaring. Een ontzettend leerzame beleving, dus! Daarnaast staat vrijwilligerswerk in het buitenland ontzettend goed op je cv. Hiermee laat je zien dat je avontuurlijk bent, je hart op de juiste plek zit en je jouw tussenjaar goed hebt gebruikt.


Veelgestelde vragen

 • Waarom zou je vrijwilligerswerk in het buitenland doen?

  Vrijwilligerswerk in het buitenland doen is een unieke ervaring. Je ziet de wereld vanuit een ander perspectief en ontwikkelt diverse vaardigheden. Daarnaast geeft het je natuurlijk een goed gevoel en het staat ook nog eens heel mooi op je cv.

 • Hoe vind ik betrouwbaar vrijwilligerswerk in het buitenland?

  YoungCapital biedt alleen vrijwilligerswerk waarvan we zeker weten dat het betrouwbaar is. Je kunt dus met een gerust hart reageren op de vacatures voor vrijwilligerswerk op onze site.

 • Hoe vind ik betaald vrijwilligerswerk in het buitenland?

  Het kan zijn dat je betaald krijgt als je vrijwilligerswerk in het buitenland gaat doen. Maar let op: je zult niet snel een volledig salaris krijgen, het blijft namelijk vrijwilligerswerk.

 • Is vrijwilligerswerk in het buitenland gratis?

  Vrijwilligerswerk in het buitenland is meestal gratis, in sommige gevallen vragen organisaties wel om een eigen bijdrage. Lees de vacatures daarom goed door, zodat je precies weet waar je voor kiest.