DE NIEUWE RECRUITMENT GUIDE

100 pagina’s bomvol inspiratie voor werkgevers

Hoe vind je nieuwe collega’s in een arbeidsmarkt met enorme tekorten? Wat kun je doen tegen hoog verloop? En hoe haal je het beste uit jong talent naar boven? Je leest het in de YoungCapital Recruitment Guide: honderd pagina’s vol tips van experts, uitgebreid onderzoek en unieke inkijkjes bij bedrijven als AH Online, BCC en ABN Amro. Plus alles wat je wilt weten over werken met generatie Z. En meer.

In deze Recruitment Guide

  • Zo voorkom je dat jong talent overstapt naar de concurrent
  • Valkuilen en verbeterpunten voor managers
  • Sterke sollicitatievragen die je altijd al had willen stellen
  • Onderzoek: jong talent aantrekken doe je zo
  • Het onmisbare ingrediënt voor groei in elk bedrijf

Zo werk je met jongeren

Jongeren zijn onmisbaar voor werkgevers die relevant willen blijven. Maar wie zijn de jongeren van nu? En hoe bereik je ze? Waar zoeken ze hun baan op uit, wat verwachten ze van bedrijven en waar haken ze totaal op af? Je leest het in de YoungCapital Recruitment Guide.

Ik kom eraan (Souhail, Devin, Leonoor)
Growth Mindset

Versterk je werkgeversmerk

Bedrijven die in hun cultuur investeren, verdienen 516 procent meer dan zij die dat niet doen. Waar kan jouw werkgeversmerk nog van groeien? Meer autonomie? Slimme tools waarmee je mensen constant blijven leren? Een positieve mindset bij je medewerkers? Laat je inspireren door de verhalen in de YoungCapital Recruitment Guide en ontdek de doorslaggevende factoren voor succes.

Bestel hier gratis de YoungCapital Recruitment Guide

Vul hieronder je gegevens in om deze ruim 100 pagina’s dikke guide gratis te bestellen.