Wilt u innoveren op de werkvloer?

Bestel dan nu de New Generation Recruitment Guide 2017-2018, dé gids over de duurzame werving van jongeren. Bomvol tips van innovatieve ondernemers, wetenschappers en arbeidsmarktspecialisten. En nog veel meer:

  • Onderzoek: wat vinden jongeren écht belangrijk aan hun baan?
  • Hoe gaan big data en machine learning het recruitmentlandschap veranderen?
  • Zo wordt iedereen een beetje verliefd op uw bedrijf.
  • Waarom neuropsychologie bijdraagt aan de perfecte duurzame match.
  • Praktische tips voor online werving van onze online-marketingspecialisten.
  • Jong talent aan het woord: 15 jaar en al CEO
BESTEL NU GRATIS!
Bestel nu gratis de New Generation Recruitment Guide 2017 - 2018!

Met ervaring en tips van:

Robot meets recruiter

Een sneller selectieproces, betere matches en minder teleurgestelde sollicitanten; big data en machine learning maken niet alleen het leven van de recruiter makkelijker, maar ook van de kandidaat en de werkgever. Dankzij machine learning vinden we in de toekomst veel sneller en efficiënter de perfecte kandidaat.

Benieuwd hoe het recruitmentlandschap van de toekomst eruitziet? Lees het in de New Generation Recruitment Guide 2017-2018.

BESTEL NU GRATIS!

Maak uw mensen verliefd op uw bedrijf

Wat moet u als werkgever doen om jong talent binnen te halen? En hoe zorgt u ervoor dat zij bij u blijven? YoungCapital onderzocht wat Europese jongeren écht belangrijk vinden in hun baan en verzamelde tips & tricks van spraakmakende bedrijven als Tony’s Chocolonely, Picnic en Bynder. En natuurlijk geven we ook onze eigen tips.

Hersenkennis is mensenkennis

Ons gedrag op de werkvloer wordt in onze bovenkamer bepaald. Wie de juiste mensen op de juiste plek wil, focust dus niet alleen op het cv, maar duikt ook in het brein van de sollicitant. Met de juiste neuropsychologische tests neemt u een kijkje onder de motorkap van potentiële medewerkers, en maakt u direct een proefrit.

Benieuwd hoe u de perfecte kandidaat selecteert? Lees het in de New Generation Recruitment Guide 2017-2018.

BESTEL NU GRATIS!

Quick Guide voor online werving

Jong talent is altijd online. Maar hun tijd is schaars en hun aandachtsspanne kort. Hoe zorgt u ervoor dat uw vacature de juiste jongeren bereikt? Rogier Thewessen, medeoprichter van YoungCapital, en online-marketingmanager Margriet de Kroon stelden een handige Quick Guide samen.

Jong talent aan het woord

Met talent en focus kun je de wereld veroveren, ongeacht hoe oud je bent. Dat bewijzen Max van den Berg – 15 jaar en CEO van Snaplabs –, Anneka Treon (30) – Director Securities bij investeringsbank Kempen & Co – en Boyan Slat (23), die met zijn uitvinding en bedrijf The Ocean Cleanup de zee plasticvrij gaat maken.

Lees hun verhalen en die van andere jonge talenten in de New Generation Recruitment Guide 2017-2018!

BESTEL NU GRATIS!