Werken in het buitenland

Start jouw buitenland carrière bij YoungCapital

Ben jij ons koude kikkerlandje zat? Of ben je op zoek naar een super toffe uitdaging? Ga dan (tijdelijk) werken in het buitenland. Dit is een uitstekende manier om andere landen, culturen en mensen te leren kennen én je verdient er ook nog eens geld mee. Wil je voor een langere periode weg of denk je juist aan tijdelijk werken in het buitenland? Of wil je werken in het buitenland tijdens je tussenjaar? Via YoungCapital is van alles mogelijk. Ga jij aan de slag in het zonovergoten Portugal of stap je liever op de trein richting Bulgarije? De keuze is aan jou. Vertel ons waar jij naar op zoekt bent en we begeleiden jou gedurende het hele avontuur. En goed nieuws: bij ons kun je ook werken in het buitenland zonder diploma.

Waarom werken in het buitenland via YoungCapital?


 • Persoonlijke begeleiding. Werken in het buitenland kan best een grote stap zijn. Wij willen natuurlijk, net als jij, dat alles goed verloopt. Vanaf het eerste contact tot het moment dat je het vliegtuig instapt, word jij persoonlijk begeleid. Zo kun je met een gerust hart jouw avontuur in het buitenland starten.
 • Altijd een YoungCapital-contactpersoon in Nederland. Waar je ook zit, er staat altijd een Nederlandse contactpersoon voor je klaar die jou graag helpt met al je vragen. Al bij het zoeken van een geschikte vacature, tot huisvesting en verzekeringen; wij zullen zorgen dat we jou zo goed mogelijk informeren en helpen.
 • Ervaren team. Al onze contactpersonen hebben zelf ook een fotoboek vol herinneringen aan het buitenland. Door hun expertise op het gebied van recruitment, maar ook door hun achtergrond in werken in het buitenland, kunnen zij jou als geen ander helpen. Zij zullen er, samen met jou, voor zorgen dat je een onvergetelijke ervaring tegemoet gaat.
 • Een breed scala aan fantastische landen. Wil je naar de zon? Dat kan. Wil je naar de sneeuw? Dat kan ook. Genoeg keuze bij YoungCapital. Neem contact met ons op en wij zullen samen kijken naar de mogelijkheden die goed aansluiten bij jouw wensen. Je kunt natuurlijk ook zelf beginnen met zoeken, door ons aanbod aan vacatures in het buitenland te bekijken.
Spanje

Tussenjaar

Tijdelijk wonen en werken in het buitenland kan ook bij YoungCapital. Een tussenjaar is eigenlijk, het woord zegt het al, een jaar tussen twee opleidingen in. Dus weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan doen en wil je de tijd op een leuke, leerzame en uitdagende manier vullen? Ga dan werken in het buitenland tijdens je tussenjaar.

turkije

Vakantiewerk

Veel mensen combineren werken en reizen in het buitenland met elkaar. Een leuke manier om langer in het land te verblijven dan alleen een vakantie, is om vakantiewerk te gaan doen. Handig, want zo haal je meer uit die geweldige ervaring; je kunt meer ontdekken én hoeft niet steeds op de kleintjes te letten.

australie

Vrijwilligerswerk

Wil je graag een fantastische buitenland ervaring, maar maakt geld jou niet gelukkig? Dan kun je ook vrijwilligerswerk gaan doen. Het is niet alleen leerzaam, je zorgt er ook voor dat mensen meer dankbaarheid en behulpzaamheid ontwikkelen. Dit heeft niet alleen positieve impact op jou, maar ook op anderen.

Waar ga jij naartoe?

Multilingual

Goed voorbereid op weg

In het buitenland werken betekent niet alleen maar luieren op het strand, er gaat ook wat voorbereiding aan vooraf. Voor de meeste landen heb je namelijk een visum of werkvergunning nodig. Om jou een handje te helpen bij de voorbereidingen, hebben we artikelen geschreven per land waar wij vacatures voor hebben. Hoeveel dagen mag je in het buitenland werken? Werken in het buitenland; wat moet ik regelen? En tijdelijk werken in het buitenland, wat zijn de regels? In de artikelen lees je alle ins en outs over wonen en werken in het buitenland. Dus kies een land waar jij graag aan de slag wilt en lees de info rustig door.

Multilingual1

Bekijk al onze landen

Goed nieuws: YoungCapital heeft een breed scala aan vacatures in het buitenland. Dus eigenlijk voor ieder wat wils. Zon, zee en strand of toch liever sneeuw? Jij maakt zelf de keuze. Op dit moment bieden wij vacatures aan in: Amerika, Aruba, Australië, België, Bonaire, Bulgarije, Canada, Curaçao, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Malta, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Turkije, Zweden en Zwitserland. Meer weten over deze landen? Lees dan eerst onze info pagina’s over wonen en werken in het buitenland.

Voordelen van werken in het buitenland

Er zijn ontzettend veel redenen om te gaan werken in het buitenland. Je leert een nieuwe cultuur, taal en natuurlijk ook nieuwe mensen kennen. Daarnaast ontwikkel je belangrijke eigenschappen (zoals zelfstandigheid en aanpassingsvermogen) en je doet internationale werkervaring op. Het geeft je de kans om te netwerken met collega’s uit verschillende landen en culturen, een nieuwe plek te ontdekken, uitgebreide doorgroeimogelijkheden én internationale werkervaring is uiteraard een mooie aanvulling op jouw cv. Werk zoeken in het buitenland is gelukkig zo gepiept bij YoungCapital.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik werken in het buitenland via YoungCapital?

 • Dat kan zeker. YoungCapital heeft een leuk aanbod aan jobs in het buitenland zonder diploma in verschillende landen. Bekijk onze pagina over werken in het buitenland voor meer info. Kun je niet wachten? Check meteen onze vacatures in het buitenland.

 • Hoe kom ik aan het werk in het buitenland?

 • Bij YoungCapital vind je een verscheidenheid aan vacatures in het buitenland, dus er zit vast wel iets leuks voor je tussen. Lees de vacaturetekst goed door voor meer informatie of check onze artikelen over wonen en werken in het buitenland.

 • Waar kan ik werken in het buitenland?

 • Op dit moment heeft YoungCapital vacatures openstaan in Amerika, Aruba, Australië, België, Bonaire, Bulgarije, Canada, Curaçao, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Malta, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Turkije, Zweden en Zwitserland.

 • Werken in het buitenland: waar moet je aan denken?

 • Als je reizen en werken in het buitenland met elkaar wilt combineren, kun je denken aan vakantiewerk, seizoenswerk of je kunt een tussenjaar nemen.

 • Werken in het buitenland: wat moet ik regelen?

 • Als je wilt werken in het buitenland, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Voor de meeste landen buiten de EU heb je een vergunning nodig als je langer dan een (half)jaar gaat werken in het buitenland. Per land verschilt dit, dus check onze werken in pagina’s en klik op het land waar je interesse in hebt voor uitgebreidere info.

Ervaringen van onze kandidaten in het buitenland

Meer weten?